HUNDE-PSYKOLOGEN.DK

SOR Hundeskole
Intelligent Træning & Adfærdsbehandling
 


Træning og adfærdsforståelse for alle hunde....
Sorø
Boldbanerne
v/ Skolevej 2-4
Frederiksberg
4180 Sorø
Prispolitik

Enhver tilmelding til og dermed betaling af kurser, work shops eller foredrag er bindende. Se aktuelle Kurser & Foredrag mm. på forsiden.


Læs her om indholdet af kurser & foredrag mm.🙂   Optræder denne smiley, kan man tilmelde sig pr. gang og nøjes med at betale for de gange, man tilmelder sig.

Læs mere om SOR Hundeskoles kursustilbud m.m. samt alt vedrørende tilmelding på
www.hundeskole.dk 
Pack Bonding 1 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Begyndere ( Sorø )

- holdtræning for hvalpe & unghunde

Dette kursus er så absolut det mest grundlæggende for enhver hundeejer og derfor også det mest eftertragtede all round-kursus. Her starter vi fra bunden. Vi grundlægger den gode kontakt, - lærer at sætte grænser for hunden, - grundlægger den basale lydighed og kommer hele vejen rundt om, hvad der kræves for at være en god hundeejer.

Varighed : 8 x praktisk træning + foredrag ( " God Ejer - God Hund )

Pris : 875 kr. 
Pack Bonding 2 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Fortsættere ( Sorø )

- holdtræning for unghunde & voksne hunde

Vi fortsætter her, hvad vi grundlagde på Pack Bonding 1-kurset. Selvom vi kom alle de mest nødvendige øvelser igennem på begynderkurset, er det ikke blevet cementeret i en grad, så man endnu kan stole på hunden. På dette kursus arbejder vi med, hvordan man helt konkret øger graden af lydighed under stigende provokationer. Især for familiehunde samt hunde, som ikke kan slappe af ifm. andre hunde.

Varighed : 8 x praktisk træning + foredrag ( " Succesfuld Træning " )

Pris : 875 kr. 
Pack Bonding 3 / Lydighed og Øvelsesforståelse for Øvede ( Sorø )

- holdtræning for unghunde & voksne hunde

Her kan du deltage, når du har modtaget den basale træning og adfærdsforståelse på Pack Bonding 1 og 2.

Ønsker du mere fokus på øvelserne ( lineføring, sit under gang, dæk under gang, stå under gang, apport, apport over spring,  fremadsendelse etc. ) ? Er du en dedikeret hundefører, som har et mål med din træning ( f.eks. prøver / lydighedskonkurrencer ), - som træner flere gange ugentligt og målrettet, så er dette tilbudet for dig. Det forudsættes, at du ikke har særlige adfærdsproblemer med din hund!

 Ring evt. for en snak.  

Max.deltagere : 10 pers.

Varighed : 8 x praktisk træning + teoriaften 

Pris : 750 kr. 
Foredrag  " God Ejer - God Hund " ( Sorø )

Du sender hele tiden signaler til din hund. Alt, hvad du gør, og alt, hvad du siger, enten understøtter eller undergraver, hvilken position, du har i forholdet til din hund. Dette har stor indvirkning på, hvordan din hund reagerer på dig. Dette foredrag sætter fokus på den non-verbale kommunikation, du ikke var klar over, du havde med din hund. Lær, hvordan du bliver en god ejer og får en god hund.


Sted :  Pedersborg skole, Rustkammervej 76, Sorø

Entre-pris: 150 kr. ( Aktuelle kursister på Pack Bonding 1-hold undtaget i Sorø)

Varighed : 3 timer
Foredrag  " Succesfuld Træning " ( Sorø )

I dette foredrag sættes fokus på den bevidste kommunikation, vi praktiserer under selve træningen af hunden. Hvad sker der i hjernen på hunden, når den lærer noget? Hvilke basale lovmæssigheder indenfor indlæringspsykologien bør vi have kendskab til og overholde, når vi træner? Vi ser på raceforskelligheder og hundenes forskellige driftspotentialer, og hvad det betyder i forholdet til vores træning og opdragelse af hunden. Endelig berøres videnskaben bag ”tommelfinger-regler”, emotioner og stressmekanismernes påvirkning af hundens indlæringsformåen.Sted :  Pedersborg skole, Rustkammervej 76, Sorø

Entre-pris: 150 kr. ( Aktuelle kursister på Pack Bonding 2-hold undtaget i Sorø )

Varighed : 3 timer
Hundesprog i Praksis ( Sorø )

Mange hunde får problemer ift. andre hunde, - ofte på trods af, at ejer ihærdigt har forsøgt at socialisere hunden så godt som muligt.

Men en god socialisering handler ikke om, at hunden skal ud og lege med en masse andre hunde/hvalpe. En god socialisering handler først og fremmest om at få lov til at vokse op i tryghed ift. andre hunde. Alt for ofte bliver hundens kommunikation mistolket pga. for lille viden på hundens sprog.

Dette tilbud er for dig, som ønsker en større forståelse for hunden og dens sprog i praksis. Kurset er bygget op om et antal hundemøder, hvor 2 hunde sættes sammen ad gangen.

I løbet af de forskellige hundemøder vil der blive kommenteret og fortalt, hvad der sker hund og hund imellem. Alle interesserede er velkomne. 

NB! Man deltager uden egen hund. 


Pris : 150 kr.

Sted : Oplyses ved tilmelding.

Seminar i Pack Bonding


Dag 1 : Pack Bonding 1. del


Indhold

1) Hundens oprindelse og flokstruktur 

2) Lederskab/Venskab/Forældreskab eller den ansvarlige ejer

3) Basal kommunikation mellem hund og ejer

4) Hundens korrigerende og dæmpende signaler

5) Drifts-forståelse i træning og opdragelse

6) Problemadfærd og deres løsning

7) Konkret træning og problemløsning


Her lærer du at få en bedre kontakt med din hund, - lærer din hund at kunne slappe af og være tryg ift. andre hunde. Du lærer, hvordan du kan arbejde med din hund i andre hundes nærvær, - hvordan du i ro og mag kan passere fremmede hunde. Du lærer i praksis at sætte grænser for din hund. Du lærer at gå tur med din hund på en afslappet måde, og du lærer, hvordan du dagligt skal arbejde med din hund, så den får et sikkert indkald.2. dag : Pack Bonding 2. del.


Indhold

1) Hukommelsesspor, - kemien bag indlæring

2) Indlæringens love

3) Aktive & passive øvelser

4) Timingens lovmæssigheder

5) Driftsprofilering af en hund

6) Stress og stressbehandling

7) Konkret træning med gængse øvelser


Her bygges videre på de kundskaber og den viden, som du og din hund fik på 1. del. Her lærer du også, hvordan du benytter din hunds drifter i træningen. Du lærer at bygge øvelser op fra start til stabil færdighed. Du lærer om forskellige belønningsmåder og -teknikker, - og hvordan leg læring hænger sammen.


Begge dage vil bestå af en blanding af teoretisk undervisning indenfor og praktisk træning udenfor. Man skal være forberedt på, at hundene under teorien skal kunne opholde sig i bilen. Hvalpe, -Træning & Miljø 🙂

- et godt supplement til begyndertræningen!

Får man hvalp på et tidspunkt, hvor man ikke lige kan komme på et begynderhold, - eller ønsker man at supplere sin holdtræning, kan drop in tilbud være godt. Her kan du nøjes med at tilmelde dig én dato ad gangen. 

"Hvalpe, -Træning & Miljø" er en god blanding af hvalpetræning og miljøtræning. Vi øver kontakt på forskellig vis samt små lydighedsøvelser  bl.a. indkald, mens hvalpene oplever de forskellige miljøer, hvor træningen foregår.

 

fredage  kl. xx.xx

Pris pr. gang : 125 kr.

Bindende Tilmelding