HUNDE-PSYKOLOGEN.DK

Vælg mellem.............


* Privat Konsultation / Adfærdsbehandling
Har du problemer med hunden ?

- urenlighed
- angst / usikkerhed
- manglende kontakt
- manglende lydighed
- aggression hund/hund
- uforudsigelige reaktioner
- alene hjemme problemer
- aggression hund/menneske
Varighed : En privat konsultation varer typisk mindst 3 timer, - som regel 4 - 6 timer. Jeg bruger den tid, det tager, indtil du har fået besvaret dine spørgsmål. 

Indhold : Konsultationen indeholder en grundig snak om hundens adfærd, dens forhistorie samt forholdet mellem hund og ejer samt praktisk træning, hvor man undervises i, hvordan man skal gøre helt konkret.

Efter konsultationen : Der er efterfølgende mulighed for al den telefoniske opfølgning, du måtte behøve. Denne service gælder hele hundens liv ud.
Èn konsultation er som regel nok til at hjælpe dig ændre problematisk adfærd hos din hund. Du har også mulighed for at få en skriftlig træningsplan udarbejdet, som passer præcist til din hund og dens problemer.


Pris 1825, - kr. ( plus kørsel 4,50 pr. km)
Fyn & Jylland ( tillæg for broafgift)

Skriftlig træningsplan 325,- kr

( - der tillægges 25 % til honoraet såfremt konsultationen skal starte senere end kl. 11 på hverdage. Weekend- & helligdagtillæg + 50 %. Hvis problemstillingen tæller mere end én hund, tillægges 50 % af grundhonoraret pr. hund )

* Hvalpe-startpakken
En god start er guld værd !Dette tilbud er henvendt til alle nye hundeejere, som vil sikre sig den helt rigtige start, hvad enten de har anskaffet sig en hvalp, unghund eller voksen hund.

 

De første uger og måneder i sit nye hjem er særdeles vigtige for både en hvalp og en omplaceret voksen hund. Såfremt man som ejer ”lægger forkert ud”, kan det komme til at betyde, at man kommer til at kæmpe med problemer med hundens adfærd i lang tid fremover.

 

Den bedste indlæring er at undgå fejlindlæring, og hvalpen/hunden lærer af ALT, hvad den gør, - også det forkerte.

 

Derfor er det vigtigt, at du som ejer er på forkant med, hvad din hund må og ikke må, kan og ikke kan. Hvad du kan, skal eller bør forlange af din hvalp/hund – og hvad der er urealistiske forventninger.

 

Du kan med Hvalpe-Startpakken selv vælge, om undervisningen skal foregå som et hjemmebesøg eller hos mig.

 

Tilbudet er tilpasset den enkelte hundeejer og er en blanding af ca. 3-4 timers teori og praktisk træning, og følges op med tilbud om telefonisk rådgivning resten af hundens levetid i det omfang, der er behov.


Pris 1825 kr. ( plus kørsel 4,50 kr. pr. km)
Jylland og Fyn ( tillæg for broafgift)

( - der tillægges 25 % til honoraret såfremt konsultationen skal starte senere end kl. 11 på hverdage. Weekend- & helligdagtillæg + 50 %. )


* Få privattræning.
Professionel træning af din hund,
 - jeg træner din hund.
Du har muligheden for at få speciel hjælp til din hunds træning/opdragelse. Ønsker du f.eks. at din hund kan...* gå pænt i snor

* sit - dæk - stå

* komme ved kald

* være mere lydhør overfor dig

* ignorere andre hunde, mennesker mm.

* forholde sig mere roligt i forskellige situationer

* specialopgaver (f.eks. finde/hente genstande, tricks mm.)
Sådan foregår det:

Inden vi laver en aftale, mødes vi, så jeg kan vurdere din hund og dine ønsker. Ikke alle hunde og hundeproblemer er velegnede til denne form for træning/adfærdsbehandling. 

Dernæst aftales en tid og et tidsrum, hvor du kommer og afleverer din hund til træning/adfærdsbehandling, eller jeg kommer til dig/jer, såfremt det er muligt. Hvis du har lyst til at overvære træningen, er du altid velkommen. Tidsrummet vil typisk være 1-2 timer.
Pris

1 times træning - 500 kr. 
1 times træning - 300 kr. ( kun for aktuelle kursister )
4 timers træning - 1500 kr. 
4 timers trræning - 1000 kr. ( kun for aktuelle kursister )

Evt. kørsel - 4,50 kr. pr. km.

Kontakt

Tlf. 40 68 42 02

info@hundeskole.dk

En velopdragen hund er en harmonisk, lydhør hund.